Utvikle

Prosjektarbeid er en spennende og utfordrende arbeidsform som er hensiktsmessig å ta i bruk for å løse et spesifikt problem, tilfredsstille et uttalt behov eller oppnå definerte mål ved hjelp av en egen, midlertidig prosjektorganisasjon innenfor en bestemt tidsmessig og økonomisk ramme. Ofte vil prosjektarbeidet være del av en innovasjonsprosess.

Logo Lierne Utvikling

Har du et prosjekt du ønsker å diskutere?

Vi ønsker å høre fra deg så tidlig som mulig i prosjektet. På denne måten kan vi hjelpe deg til at veien framover blir så effektiv og god som mulig, og finne de dørene det er viktig at du kjenner til.

Sånn gjør du det:

1. Ta kontakt!
Ikke nøl, gjør det i dag! Vi ser fram til å høre fra deg. Ring oss på 404 70677 eller send en mail til [email protected],og fortell oss litt om planene dine. Du kan også legge igjen din info i kontaktskjemaet, og så hører du snart fra oss.

Dette skjer videre:

2. Avklaring
I denne fasen ser vi sammen på hva som er det beste for prosjektet ditt. Vi hjelper deg fram i jungelen, eller virkemiddelapparatet som det heter på fint. Det er mange muligheter og mange veier videre, og vi hjelper deg å finne ut hva som er relevant for ditt prosjekt. Kanskje er det en mentor du trenger, eller et fond du bør søke på. Vi er din dør inn, så hjelper vi deg videre.

3. Prosjektplan
Finner vi ut at prosjektet ditt har en karakter som gjør det realiserbart og/eller søkbart, skriver vi en prosjektplan sammen med deg. Hvorfor prosjektplan tenker du kanskje? les mer om prosjektarbeid.

4. Søknad
Prosjektplanen har en verdi i seg selv, men brukes i tillegg som grunnlag dersom det er aktuelt å søke om økonomisk støtte eller andre virkemidler i «verktøykassa» vår. Vi hjelper å få søknaden av sted til riktig plass. Dette kan vi, og målet vårt er å bidra slik at det blir enkelt for deg.

Logo Lierne Utvikling

Maler til prosjektarbeid

Her kan du laste ned maler og dokumenter som er relevante for deg som skal drive prosjektarbeid:

Definisjoner prosjektlederprosessen (PLP)

Prosjektplan word og pdf

Forretningsmodell word og pdf

Statusrapport word og pdf

Sluttrapport wordProsjog pdf

Prosjektlederrapport word og pdf

Anmodning om delutbetaling word og pdf

Anmodning om sluttutbetaling word og pdf

Standardvilkår for tilskudd

Vi er opptatt av dere som bedrifter får en smidig gjennomføring av prosjektene. Er det noe vi kan hjelpe til med så ønsker vi gjerne at dere spør om hjelp.

AKTUELT