Prosjektarbeid

 

Prosjektarbeid er en spennende og utfordrende arbeidsform som er hensiktsmessig å ta i bruk for å løse et spesifikt problem, tilfredsstille et uttalt behov eller oppnå definerte mål ved hjelp av en egen, midlertidig prosjektorganisasjon innenfor en bestemt tidsmessig og økonomisk ramme. Ofte vil prosjektarbeidet være del av en innovasjonsprosess.

Logo Lierne Utvikling

 

Har du et prosjekt du ønsker å diskutere?

Vi ønsker å høre fra deg så tidlig som mulig i prosjektet. På denne måten kan vi hjelpe deg til at veien framover blir så effektiv og god som mulig, og finne de dørene det er viktig at du kjenner til.

 

Sånn gjør du det:

1. Ta kontakt!
Ikke nøl, gjør det i dag! Vi ser fram til å høre fra deg. Ring oss på 404 70677 eller send en mail til [email protected],og fortell oss litt om planene dine. Du kan også legge igjen din info i kontaktskjemaet, og så hører du snart fra oss.

Dette skjer videre:

2. Avklaring
I denne fasen ser vi sammen på hva som er det beste for prosjektet ditt. Vi hjelper deg fram i jungelen, eller virkemiddelapparatet som det heter på fint. Det er mange muligheter og mange veier videre, og vi hjelper deg å finne ut hva som er relevant for ditt prosjekt. Kanskje er det en mentor du trenger, eller et fond du bør søke på. Vi er din dør inn, så hjelper vi deg videre.

3. Prosjektplan
Finner vi ut at prosjektet ditt har en karakter som gjør det realiserbart og/eller søkbart, skriver vi en prosjektplan sammen med deg. Hvorfor prosjektplan tenker du kanskje? les mer om prosjektarbeid.

4. Søknad
Prosjektplanen har en verdi i seg selv, men brukes i tillegg som grunnlag dersom det er aktuelt å søke om økonomisk støtte eller andre virkemidler i «verktøykassa» vår. Vi hjelper å få søknaden av sted til riktig plass. Dette kan vi, og målet vårt er å bidra slik at det blir enkelt for deg.

Logo Lierne Utvikling

 

Maler til prosjektarbeid

Her kan du laste ned maler og dokumenter som er relevante for deg som skal drive prosjektarbeid:

Definisjoner prosjektlederprosessen (PLP)

Prosjektplan word og pdf

Forretningsmodell word og pdf

Statusrapport word og pdf

Sluttrapport wordProsjog pdf

Prosjektlederrapport word og pdf

Anmodning om delutbetaling word og pdf

Anmodning om sluttutbetaling word og pdf

Standardvilkår for tilskudd

 

Vi er opptatt av dere som bedrifter får en smidig gjennomføring av prosjektene. Er det noe vi kan hjelpe til med så ønsker vi gjerne at dere spør om hjelp.

 

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Aktuelt

Fra ved til ryddejobb

Peter Sundvik startet Lierne Tre i 1999, hvor vedproduksjon var tenkt som hovedprodukt. Som tillegg til vedproduksjonen tok han også…

Baxt Lierne AS

Ansatte pga. omstillingen: 45
Les om bedriften

Blåfjell AS

Ansatte pga. omstillingen: 7
Les om bedriften

Fjellheim Gård

Ansatte pga. omstillingen: 1
Les om bedriften

LiVERTEN

Ansatte pga. omstillingen: 2
Les om bedriften

Lierne Utmarkservice

Ansatte pga. omstillingen: 11
Les om bedriften

Li-Snadder

Ansatte pga. omstillingen: 1
Les om bedriften

Lierne Viltforedling

Ansatte pga. omstillingen: 4
Les om bedriften

Lierne Tre

Ansatte pga. omstillingen: 15
Les om bedriften

Liskifer AS

Ansatte pga. omstillingen: 4
Les om bedriften

Lierne Industribygg

Ansatte pga. omstillingen: 20
Les om bedriften

Omstillingen

Omstillingsprogrammet skal bidra til å skape 130 nye arbeidsplasser innen 2021.
Trykk på boblene i kartet for å finne ut mer.

MER

110 av 130 arbeidsplasser skapt i 10 bedrifter!

85% av målet er nådd.
Laster kartet... Laster...