Om oss

Logo Lierne Utvikling

 

Omstillingsarbeidet i Lierne er organisert med et eget aksjeselskap, Lierne Utvikling AS som er heleid av Lierne Kommune.

 

Omstillingsprogrammet

Lierne kommune har omstillingsstatus for 2015-2021. Lierne Utvikling AS har ansvaret for å gjennomføre programmet, og sørge for at vi sammen klarer å nå de ambisiøse, men viktige målene. Les mer om Lierne i omstilling.

 

Lierne Utvikling forvalter det kommunale fondet og omstillingsmidlene. Under finner du oversikt over bevilgninger fra disse fondene.

Bevilgninger fra Lierne sitt kommunale næringsfond i perioden 2016-2018.

Bevilgninger fra omstillingsmidlene: 2015, 2016, 2017, 2018.

 

Næringsavdeling

Lierne Utvikling er næringsavdelingen i Lierne kommune. Uansett hvilket næringsprosjekt du ønsker å diskutere, blir vi riktig på plass å starte.

  • Vi bistår bedrifter med utviklingsprosjekter.
  • Støtter og veileder gründere og nyetablerere.
  • Arrangerer møter, seminar og kurs.
  • Legger til rette for møteplasser og nettverksbygging.
  • Kobler mennesker og bedrifter som har nytte av hverandre.
  • Har full oversikt over kommunalt og regionalt næringsfond, omstillingsprogrammet og mulighetene til Innovasjon Norge.

Eier

Kommunestyret i Lierne er øverste organ i Lierne Utvikling AS, og vedtar overordnede dokumenter og målsetninger. Det er kommunestyret som velger styret.

 

Styret

Styret har styremøter på disse datoene i 2018: 18. Januar, 22. Mars, 25. April, 12. Juni, 24. August, 14. November.

Styreleder Bente Estil, ordfører i Lierne kommune: +47 482 54 674    [email protected]    LinkedIn

Borgny Grande, daglig leder Norsk Landbruksrådgivning Trøndelag LinkedIn
Pål Hofstad, siviløkonom Pål Hofstad LinkedIn
Svein Egil Ristad,daglig leder SkogmoIndustripark LinkedIn
Alexander Støvik Kjølstad, daglig leder Smart Norway LinkedIn
Morten Elvseth, fast møtende vara, medeier i SørliByggAS LinkedIn

Observatører med møte-og talerett:

Varaordfører i Lierne kommune, Steinar Bach
Rådmann i Lierne kommune, Karl Audun Fagerli
Innovasjon Norge oppdragsrådgiver for omstillingsarbeidet, Johannes Skaar
Nord-Trøndelag fylkeskommune, spesialrådgiver avdeling for kultur og regional utvikling Arlid Egge

I tillegg inviteres administrasjonen og Arnstein Kirste i Innovasjon Norge til alle styremøter

Kontaktinfo ansatte

Verdier

Tillit, respekt, åpenhet og optimisme.

  • Vi ønsker folk velkommen til kontoret med en kaffekopp.
  • Strekker oss langt for å imøtekomme det vi blir utfordret på og gir det lille ekstra.
  • Vi er folkelig, proaktiv og løsningsorientert.
  • Vi er godt vertskap med å tilrettelegge for sømløst og forberedt program med god lokal servering når vi arrangerer noe.

 

Velkommen innom, kaffen er klar!

 

Logo Lierne Utvikling

Ung i Li Logo, Lierne Utvikling

 

Aktuelt

Fra ved til ryddejobb

Peter Sundvik startet Lierne Tre i 1999, hvor vedproduksjon var tenkt som hovedprodukt. Som tillegg til vedproduksjonen tok han også…

Baxt Lierne AS

Ansatte pga. omstillingen: 45
Les om bedriften

Blåfjell AS

Ansatte pga. omstillingen: 7
Les om bedriften

Fjellheim Gård

Ansatte pga. omstillingen: 1
Les om bedriften

LiVERTEN

Ansatte pga. omstillingen: 2
Les om bedriften

Lierne Utmarkservice

Ansatte pga. omstillingen: 11
Les om bedriften

Li-Snadder

Ansatte pga. omstillingen: 1
Les om bedriften

Lierne Viltforedling

Ansatte pga. omstillingen: 4
Les om bedriften

Lierne Tre

Ansatte pga. omstillingen: 15
Les om bedriften

Liskifer AS

Ansatte pga. omstillingen: 4
Les om bedriften

Lierne Industribygg

Ansatte pga. omstillingen: 20
Les om bedriften

Omstillingen

Omstillingsprogrammet skal bidra til å skape 130 nye arbeidsplasser innen 2021.
Trykk på boblene i kartet for å finne ut mer.

MER

110 av 130 arbeidsplasser skapt i 10 bedrifter!

85% av målet er nådd.
Laster kartet... Laster...

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.